Initialen en sieraden, een hype!

Een initiaal verwijst naar de eerste letter van een woord, zin of hoofdstuk. Wanneer het echter gaat over jouw initialen, betreffen ze je voor- en achternaam. Als je slechts één voornaam hebt, is het niet ingewikkeld, maar als je bijvoorbeeld twee voornamen hebt of verschillende doopnamen wilt gebruiken, wordt het iets complexer.

Gelukkig is het graveren van sieraden niet hetzelfde als het aanvragen van een paspoort of het opgeven van een geboortenaam. Daarom kun je zelf bepalen wat er op jouw sieraad komt te staan! Of het nu de achternaam van je partner is, de initialen van je geliefde huisdier of gewoon je favoriete letter, jij hebt de vrijheid om te kiezen bij het graveren van je favoriete sieraad!

Wat is het verschil tussen een monogram en initialen?

Wanneer je aan initialen denkt, denk je waarschijnlijk ook aan monogrammen. Een monogram is een symbool bestaande uit twee of meer letters, die ook initialen kunnen zijn. Ze worden vaak gezien op zegelringen. In monogrammen zijn de letters vaak op elegante wijze met elkaar verweven. Monogrammen zijn echter niet noodzakelijk gebaseerd op initialen. Een merk kan bijvoorbeeld ook monogrammen als logo gebruiken.

Ketting of armband met initialen?

Een ketting met initialen is altijd een goed idee! Bij een ketting kun je meerdere letters kiezen. Je kunt het bijvoorbeeld cadeau geven aan je moeder met de letters van al haar kinderen, of misschien de letters van jou en je geliefde? Met een ketting kun je verschillende kanten op. Natuurlijk is een armbandje ook erg mooi. Je kunt hierbij de initialen van je beste vriend(in) nemen en het armbandje cadeau doen met jouw initialen erop voor hem of haar!

Meer dan een trend

Het gebruik van initialen en letters in sieraden is meer dan alleen een trend. Er zijn ringen, oorbellen, armbanden, kettingen en piercings met letters verkrijgbaar. Het mooie aan deze sieraden is dat je niet alleen je eigen initialen kunt kiezen, maar ook die van je geliefden.

Koppels gebruiken vaak hun initialen naast hun eigen initialen om sieraden te personaliseren. In dit geval wordt meestal alleen de eerste letter van de voornaam gebruikt. Dus Frank en Emily kunnen bijvoorbeeld F&E gebruiken in hun ring.

Volgend artikel

Related Stories

spot_img

Discover

De limousine-industrie in Nederland

Als je ooit hebt gedroomd van het rijden in stijl en luxe, dan is...

Tips bij het kiezen van een Autorijschool: Haal het...

Het kiezen van de juiste autorijschool is een cruciale stap op weg naar het...

Hoe je je eigen cosmetica en huishoudelijke producten kunt...

Natuurlijke ingrediënten worden steeds populairder in de wereld van cosmetica en huishoudelijke producten. Veel...

De voordelen van het onderhouden van een moestuin en...

Een moestuin onderhouden heeft veel voordelen. Niet alleen krijg je toegang tot verse en...

Waarom het belangrijk is om je remmen regelmatig te...

Het goed functioneren van je remmen is van cruciaal belang voor de veiligheid op...

De voordelen van airconditioning onderhoud voor je auto

Airconditioning is een belangrijk onderdeel van het comfort in je auto, vooral tijdens warme...

Popular Categories

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in